Banktechnika

A Numeron kompakt módon oldja meg mindazokat a feladatokat, amelyekre korábban csak nagy készpénzfeldolgozó központok voltak képesek: a bankjegyeket megszámolja, címlet szerint azonosítja, valódiságukat és épségüket mindkét oldalon, teljes felületen ellenőrzi, és természetesen mindezen szempontok szerint szétválogatja.
A BPS C4 olyan asztali bankjegyfeldolgozó rendszer, amely különböző helyekről (például bankfiókokból, üzletekből) a pénzkezelő központba érkező befizetési egységeket képes gyorsan és megbízhatóan feldolgozni.

A BAMA 200 ST berendezés a bankjegyek összepántolásának ugyancsak megbízható, könnyen használható eszköze. Mindezek mellett a pántolás végeztével a pántra pecsétet nyom.

További információ:BAMA 200 ST-ről német nyelven

A Magyar Nemzeti Bank törvényben rögzített feladata, hogy a gazdaságot megfelelő mennyiségű, minőségű és címletösszetételű készpénzzel lássa el. A jegybank kiemelt figyelmet fordít a bankjegyhamisítás elleni küzdelemre, valamint a tudatos készpénzhasználatra. Jelenleg a hamis bankjegyek elleni védekezés egyik hatékony eszköze az UV-A és UV-C fénycsővel egyaránt rendelkező bankjegyvizsgáló segédeszközök használata, ezért az MNB 2011-ben programot indított az UV-A/C-készülékek beszerzésnek támogatására.

Az új NGZ 8010 nagyon hatékony megoldást kínál
érme tekercsek praktikus zsugorodó fólia csomagolására.

Az Aerocom pneumatikus csőpostarendszer a legrugalmasabb, legegyszerűbb és leghatékonyabb módja kisebb tárgyak, iratok telephelyen belüli eljuttatásának.

Megszemélyesíthető plasztikkártyák tervezése és kivitelezése, melyek alkalmazhatók beléptetésre, azonosításra, tagság nyilvántartásra, kedvezmény illetve pont kezelésre, stb. Egyes kártyákon (mágneskártya, chipkártya, RFID kártya) elektronikus adatok is tárolhatók. Az alapkártya lehet anyagában színezett is, el tudjuk látni vonalkóddal, adatokkal, fényképekkel, dombornyomással, arany, ezüst fényes réteggel, hologrammal, stb.

Az SQS termékek a legbiztonságosabb értékszállítást garantálják CIT cégek, bankok, posták, benzinkutak vagy bármilyen kereskedelmi egység részére. Optimálisan használható minden olyan területen, ahol értékeket szállítanak.

Az SCH-ps Kft. által kifejlesztett MANIPACK IV. bankjegycsomagoló gép a bankjegyek gyors, megbízható és higiénikus műanyagzacskós vákuumcsomagolását teszi lehetővé.

A készülék préselő egysége 1000 db-os bankjegykötegeknek a csomagoló tasakba helyezését könnyíti meg. A szorítópofák közé helyezett bankjegyek gombnyomásra összepréselhetők, majd egy másik gomb lenyomásával tolhatók a pofákra húzott műanyag tasakba. A szorítópofák - a csomagolt bankjegy méretéhez igazodva - egyszerűen cserélhetők.

Fogalma:

A mai rohanó világban nagy szerepet játszik az informatika világa. A technológia rohamos fejlődése sok mindenben megkönnyíti a mindennapi életünket. Használhatunk ATM -et ha pénzre van szükségünk, vagy ehetünk, ihatunk az automatákból, ha kedvünk tartja. Ez mind a 21.- ik század innovációja, a modernizáció kora. Miért ne nyitná meg ön is cége kapuit a modern technológia szabványainak. Cégünk képes az ön vállalatát is felszerelni ilyesféle rendszerekkel.

Beléptetőrendszerünk segítségével meg akadályozhatja a visszaéléseket, egyensúlyt és egységességet teremthet. Rendszerünk könnyen átlátható munkaidő nyilvántartást biztosít, amivel munkások és a vezetőség körében is jó benyomást tudunk kelteni. A vezetőség tudomást szerez az ott dolgozók munkaidejéről és ez által fizeti bérüket, így aki 5 napból 3-at dolgozott nyilvánvaló nem olyan bérezést kap min aki mind az 5 napot ledolgozta. Ez a munkásokra nézve is kedvező hatású, mert aki többet dolgozik nagyobb bért kap. Így a mérleg nem billen egyikük oldalára sem, elégedettek a munkások és a vezetők is. Az egyensúly létfontosságú egy vállalatra nézve.

A QleanAir Scandinavia AB cég által kifejlesztett füstmentes dohányzó kabin új, egyedülálló technológia, mely tisztává varázsolja a levegőt a dohányzó körül.

 Ez a kabin lehetővé teszi beltérben - elkerülve a cigaretta füst nem dohányzókra való egészségkárosító hatását, kellemetlen szagát – a kulturált körülmények között való dohányzást!

 A kabin elszívó és szűrő rendszere olyan tökéletes, hogy sem bent, sem a kabinon kívül semmilyen kellemetlen szag nem érezhető, a dohányosok által sem kedvelt, ruhába ivódott kellemetlen szaghatás nem jelentkezik.

A különleges szűrőknek köszönhetően a kilépő levegő semmilyen egészségre ártalmas összetevőt, kellemetlen szaganyagot nem tartalmaz.