Fogalma:

A mai rohanó világban nagy szerepet játszik az informatika világa. A technológia rohamos fejlődése sok mindenben megkönnyíti a mindennapi életünket. Használhatunk ATM -et ha pénzre van szükségünk, vagy ehetünk, ihatunk az automatákból, ha kedvünk tartja. Ez mind a 21.- ik század innovációja, a modernizáció kora. Miért ne nyitná meg ön is cége kapuit a modern technológia szabványainak. Cégünk képes az ön vállalatát is felszerelni ilyesféle rendszerekkel.

Beléptetőrendszerünk segítségével meg akadályozhatja a visszaéléseket, egyensúlyt és egységességet teremthet. Rendszerünk könnyen átlátható munkaidő nyilvántartást biztosít, amivel munkások és a vezetőség körében is jó benyomást tudunk kelteni. A vezetőség tudomást szerez az ott dolgozók munkaidejéről és ez által fizeti bérüket, így aki 5 napból 3-at dolgozott nyilvánvaló nem olyan bérezést kap min aki mind az 5 napot ledolgozta. Ez a munkásokra nézve is kedvező hatású, mert aki többet dolgozik nagyobb bért kap. Így a mérleg nem billen egyikük oldalára sem, elégedettek a munkások és a vezetők is. Az egyensúly létfontosságú egy vállalatra nézve.

Az SQS termékek a legbiztonságosabb értékszállítást garantálják CIT cégek, bankok, posták, benzinkutak vagy bármilyen kereskedelmi egység részére. Optimálisan használható minden olyan területen, ahol értékeket szállítanak.

Megszemélyesíthető plasztikkártyák tervezése és kivitelezése, melyek alkalmazhatók beléptetésre, azonosításra, tagság nyilvántartásra, kedvezmény illetve pont kezelésre, stb. Egyes kártyákon (mágneskártya, chipkártya, RFID kártya) elektronikus adatok is tárolhatók. Az alapkártya lehet anyagában színezett is, el tudjuk látni vonalkóddal, adatokkal, fényképekkel, dombornyomással, arany, ezüst fényes réteggel, hologrammal, stb.

Az Aerocom pneumatikus csőpostarendszer a legrugalmasabb, legegyszerűbb és leghatékonyabb módja kisebb tárgyak, iratok telephelyen belüli eljuttatásának.