Numeron - kompakt, gyors, megbízható

A Numeron kompakt módon oldja meg mindazokat a feladatokat, amelyekre korábban csak nagy készpénzfeldolgozó központok voltak képesek: a bankjegyeket megszámolja, címlet szerint azonosítja, valódiságukat és épségüket mindkét oldalon, teljes felületen ellenőrzi, és természetesen mindezen szempontok szerint szétválogatja.
Mindez automatikusan, gyorsan, és rendkívül megbízhatóan történik, kiválóan hasznosítható tehát a Numeron mindenhol, ahol jelentős készpénzforgalom bonyolódik: bankokban, pénzszállító vállalkozásoknál, kaszinókban, a kereskedelemben, árucikk-automatákat üzemeltető cégeknél. Maga a berendezés helytakarékos, strapabíró, könnyen kezelhető, s akár hálózatba kapcsolt formában is használható. Kiegészítő elemek alkalmazásával optimálisan hozzáigazítható a felhasználó különleges igényeihez. A következő változatokban kapható:
Numeron D: az alapmodell (funkciók: valódiságvizsgálat, pénznem, címlet, emisszió (típus) felismerése és válogatása, számolás, képállás szerinti válogatás, bankjegyhibák érzékelése, befizetés összegszerű elszámolása, befizetési jelentések nyomtatása)
Numeron T: a fentieken kívül felismeri és kiválogatja a ragasztószalaggal megjavított elemeket is (T = tape)
Numeron DU, illetve TU: az amerikai dollár bankjegyek kezelésére is alkalmas változatok
Numeron F: a ragasztószalagokon kívül a bankjegyek épségét és szennyezettségét is érzékeli (F = fitness).

 
További információ: 
a Numeronról angol nyelven
a Numeron F-ről angol nyelven
a Numeronról magyar nyelven 
bemutatófilm a Numeronról