A QleanAir Scandinavia AB cég által kifejlesztett füstmentes dohányzó kabin új, egyedülálló technológia, mely tisztává varázsolja a levegőt a dohányzó körül.

 Ez a kabin lehetővé teszi beltérben - elkerülve a cigaretta füst nem dohányzókra való egészségkárosító hatását, kellemetlen szagát – a kulturált körülmények között való dohányzást!

 A kabin elszívó és szűrő rendszere olyan tökéletes, hogy sem bent, sem a kabinon kívül semmilyen kellemetlen szag nem érezhető, a dohányosok által sem kedvelt, ruhába ivódott kellemetlen szaghatás nem jelentkezik.

A különleges szűrőknek köszönhetően a kilépő levegő semmilyen egészségre ártalmas összetevőt, kellemetlen szaganyagot nem tartalmaz.

Fogalma:

A mai rohanó világban nagy szerepet játszik az informatika világa. A technológia rohamos fejlődése sok mindenben megkönnyíti a mindennapi életünket. Használhatunk ATM -et ha pénzre van szükségünk, vagy ehetünk, ihatunk az automatákból, ha kedvünk tartja. Ez mind a 21.- ik század innovációja, a modernizáció kora. Miért ne nyitná meg ön is cége kapuit a modern technológia szabványainak. Cégünk képes az ön vállalatát is felszerelni ilyesféle rendszerekkel.

Beléptetőrendszerünk segítségével meg akadályozhatja a visszaéléseket, egyensúlyt és egységességet teremthet. Rendszerünk könnyen átlátható munkaidő nyilvántartást biztosít, amivel munkások és a vezetőség körében is jó benyomást tudunk kelteni. A vezetőség tudomást szerez az ott dolgozók munkaidejéről és ez által fizeti bérüket, így aki 5 napból 3-at dolgozott nyilvánvaló nem olyan bérezést kap min aki mind az 5 napot ledolgozta. Ez a munkásokra nézve is kedvező hatású, mert aki többet dolgozik nagyobb bért kap. Így a mérleg nem billen egyikük oldalára sem, elégedettek a munkások és a vezetők is. Az egyensúly létfontosságú egy vállalatra nézve.