Szervizhívás
Termékek és szolgáltatások

Csőposta

Az Aerocom pneumatikus csőpostarendszer a legrugalmasabb, legegyszerűbb és leghatékonyabb módja kisebb tárgyak, iratok telephelyen belüli eljuttatásának. tovább …

A rendszer használata rendkívül egyszerű: a célállomás kiválasztása után a lecsavarható tetejű, tartós, ütésálló szállítókapszulát behelyezzük az indítóállomásba. A küldeményt a rendszer automatikusan a fogadóállomásra juttatja, ahonnan az egyszerűen kivehető. A rendszer ezután azonnal készen áll a következő küldemény fogadására.

A szükséges nyomást, illetve vákuumot légfúvók állítják elő. Ezek segítségével határozható meg a szállítókapszula mozgásának iránya. A rendszerben mozgatott levegő akár 6-8 m/s sebességgel képes a kapszulákat a megfelelő irányba tolni, illetve húzni.

A váltók olyan elosztóközpontok, melyek lehetővé teszik, hogy a szállítókapszulák a lehető legközvetlenebb úton jussanak el a célállomásra. Az adott küldemény egy állomásról bármely másik állomásra eljuttatható. Az összetett rendszerek kezelése, irányítása az Aerocom mikroprocesszoros vezérlői segítségével történik.