Szervizhívás
Termékek és szolgáltatások

Pénz- és értékszállítás

Az SQS termékek a legbiztonságosabb értékszállítást garantálják CIT cégek, bankok, posták, benzinkutak vagy bármilyen kereskedelmi egység részére. Optimálisan használható minden olyan területen, ahol értékeket szállítanak. tovább…

Az SQS termékekkel nem csupán egy táskát kínálunk, hanem egy teljes körű, a szállítási lánc egészére kiterjedő biztonságos megoldást alakítunk ki. Ezzel lehetetlenné tesszük a bűnelkövetők helyzetét, amely a figyelemfelhíváson, tájékoztatáson és ezzel együtt, elsősorban az elrettentésen alapszik.

Ezt az SQS szabadalmaztatott és hitelesített, egyedi technológiákkal éri el. A rendszer csak a felhatalmazott személyek számára teszi lehetővé a tartalomhoz való hozzáférést. Mindenféle illetéktelen próbálkozás esetén a táskába épített vezérlőegység bekapcsolja az automatikus, speciális tintával működő megfestő-rendszert, amely a táska tartalmának egészét használhatatlanná teszi a szó legszorosabb értelmében.

Készpénzszállításhoz többféle méretű koffer áll az ügyfeleink rendelkezésére. Ezenkívül az ATM kazettákat is fel lehet szerelni a fedelükbe beépíthető, egyedi SQS rendszerrel, amely a szállításon kívül, magában az ATM-ben is maximális biztonságot nyújt működés közben is. Mind a kazetta, mind a koffer működésének lényege, hogy bármilyen támadás éri a rendszert, 40 milliszekundumon belül a tartalom egészét megfesti az SQS által kifejlesztett, az emberi egészségre nem káros tintával. A tinta kimoshatatlan, ezenkívül infravörös, illetve  UV  fényben látható jeleket hagy a bankjegyen. Számos kiegészítő áll még rendelkezésre a lehető legmagasabb szintű biztonság eléréséhez. Ilyen megoldás többek között a táska pontos helyzet-meghatározása és követése, rádió-frekvenciás közelségérzékelő, a szenzoros ATM védelem, “okos-kocsi” kialakítás, stb.